skoljobb.se

Lärare till förskoleklass

Företag Forshaga Kommun
Regioner
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Lärare till förskoleklass

Forshaga kommun har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag!

Som barnkommun vill vi att alla barn och ungdomar ska ha en god miljö för lärande där de känner sig trygga och ges möjlighet att nå goda resultat.

Beskrivning
Grossbolsskolan är en skola med 300 elever från förskoleklass till årskurs 6.

Vi har också fyra fritidshem. Vi strävar efter att få trygga barn och ungdomar, som har tillit till en egen förmåga och har respekt för sig själv och för sin omgivning. Nu söker vi dig som vill arbeta inom skola och fritidshem.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta inom förskoleklass men också på fritidshem. Du är knuten till ett arbetslag med pedagoger för åk 1-3, förskoleklasspedagog och fritidspedagog. Arbetslaget skapar tillsammans en lustfylld och meningsfull verksamhet för eleverna.
 
Kvalifikationskrav
Utbildad förskollärare eller lärare inom grundskolans tidigare år med legitimation att undervisa i förskoleklass. Vi söker en pedagog som är ansvarstagande, flexibel, engagerad och närvarande. Du ska ha lätt för att samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Visstidsanställning fr o m 2018-11-01 till 2019-12-31 på heltid. Tjänsten kan övergå till tillsvidaretjänst. Tjänsten är en semestertjänst.

Välkommen med din ansökan!

Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Dela detta jobb

Lärare till förskoleklass

Forshaga Kommun