skoljobb.se

Lärare till förskoleklass

Regioner
Utgår

2019-08-02

Ansök nu

Lärare till förskoleklass

Gröndalsskolan söker lärare till förskoleklass

Vill du vara med och utveckla lärandet i en trivsam miljö?

Vi söker dig som är legitimerad lärare till en av våra förskoleklasser. Du kommer ingå i ett arbetslag F-2. Du kommer att samarbeta med både andra lärare och fritidspersonal på enheten. Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för en förskoleklass. Gröndalsskolan har totalt sex klasser, F-2. 

Tjänsten är förlagd vid Gröndalsskolan i Rotebro, Sollentuna. Gröndalsskolan är en kommunal skola och ligger i ett etablerat villaområde med naturen inpå knuten och på promenadavstånd, 7-8 minuter från Rotebros pendeltågsstation. Gröndalsskolan är en enhet i Gillbo-Gröndalsskolan  F-9.

Skolan har under de senaste åren satsat på digitaliseringen som ett naturligt inslag i undervisningen. Goda kunskaper inom IKT/användning är därför en merit, men inte ett krav. Vi har fokus på trygghet och tillgängligt lärande. Vi är en cerifierad Olweusskola, som innebär att vi arbetar systematiskt med antimobbning. Stora delar av dagen är vi aktiva utomhus på vår fantastiska skolgård och skogen som vi har i vår närhet. Tjänsten är på 100%. Vi söker dig som vill vara med och utveckla förskoleklasserna enligt gällande styrdokument. Vi vill att du är trygg i uppdraget. Att du uppskattar samarbete och att  - dela mig sig är ett naturligt arbetssätt för dig. Du är lösningsfokuserad. 

Sollentuna är en kommun med stort fokus på skolan och skolutveckling. Politikerna i kommunen har som mål att Sollentuna ska ha ”Sveriges bästa skola” och vi har kommit en bra bit på väg. 

Vill du anta utmaningen att vara med och utveckla verksamheten så att barnen är förberedda för morgondagens samhälle?

Välkommen med din ansökan!

Vi rekryterar alltid själva och vill inte bli kontakatade av rekryteringsföretag. 

Kontaktpersoner:
Monica Åkerberg 
tfn: 08-57922201

Dela detta jobb

Lärare till förskoleklass

Sollentuna kommun