skoljobb.se

Lärare till Furuborgskolan

Ansök nu

Lärare till Furuborgskolan

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är grundskollärare med erfarenhet i årskurserna 1-6. Du har ett tydligt klassrumsledarskap och är en positiv förebild. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vi vill att du har detta synsätt på ditt arbete. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Vi ställer höga krav på tydligt ledarskap, ansvarstagande och flexibilitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vana att anpassa undervisningen för elever som behöver en tydliggörande pedagogik och att du har förmåga att tänka utanför ramarna. Elevernas förutsättningar och behov styr insatserna. Det gör att du behöver ha god förmåga att, enskilt och i grupp, anpassa undervisningen för de elever som du ansvarar för. Du har god förmåga att samarbeta och ser till helheten utifrån elevens perspektiv.

I vårt arbete arbetar vi med att utveckla vår digitala kompetens och vi har god tillgång till tekniska redskap.

Vi vill att du har lärarexamen, är legitimerad och är behörig att arbeta upp till åk 6 i flera ämnen. Vi ser gärna att du har ökat din kompetens inom specialpedagogik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För mer information, ring:

 

  • Maria Brauer, Rektor. Telenr: 08-55501301
  • Malin Johansson, Biträdande rektor. Telenr: 08-55501318
  • Jenny Jakobsson, Biträdande rektor. Telenr: 08-55501308

 

 

Anställningen

Anställning Tillsvidare från och med 2020-08-12.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2020-02-02

Dela detta jobb

Lärare till Furuborgskolan

Nykvarns kommun