skoljobb.se

Lärare till grundsärskolan, träningsskolan Tjädern

Företag Norsjö kommun
Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Lärare till grundsärskolan, träningsskolan Tjädern

Norsjöbygden, en plats som andas framåtanda, drivkraft och utveckling mitt i Västerbottens inland, med närhet till både kust och fjäll. Här bor du familjevänligt, bra och billigt, har tillgång till en rik fritid och bra skolor. Föreningslivet bjuder på ett brett utbud av aktiviteter och här möter du mängder av engagerade eldsjälar. Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Vi brukar skryta om att här har vi världen bästa vardag!

Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden. Verksamhetsområdet utbildning består av flera olika verksamhetsformer, förskola, pedagogisk omsorg, fritidshem, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, gymnasiesärskola, introduktionsprogram och vuxenutbildning. Ledningen för verksamhetsområdet består av verksamhetschef, rektorer och förskolechefer. Här arbetar också strateg, utvecklingsledare och administratörer.

Vi söker dig som vill ta chansen och jobba inom ett spännande område i skolan. Dina arbetsuppgifter: Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning på Norsjöskolan. Du motiverar och stimulerar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument.

Du planerar och genomför utvecklingsplaner och skriver omdömen. Samarbetet med elever, föräldrar, kollegor på skolan och ditt arbetslag är en viktig del av uppdraget. Vid behov ansvarar du för kontakter med stödfunktioner kring elev. I detta ingår att följa upprättade åtgärdsprogram. Det är även viktigt att du anpassar ditt sätt att agera utifrån den enskilde elevens behov och arbetar aktivt med skolans värdegrund.

Dina kvalifikationer: Vi söker dig med speciallärarexamen med inriktning mot utvecklingsstörning. Gärna erfarenhet, som utifrån arbetsuppgifterna anses lämpliga. Du har goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet. Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och har grundläggande IT-kunskaper.

Omfattning/varaktighet: 100 %
Tillsättning av tjänsterna görs löpande

Välkommen med din ansökan!

Mellan åren 2018-2023 har vi en politisk satsning för att öka behörigheten inom verksamhetsområdet. Satsningen innebär bland annat att du som anställs på en tillsvidaretjänst också kan erhålla lönebonus under ett par år, men också att du som flyttar hit kan erhålla flyttbonus.

Dela detta jobb

Lärare till grundsärskolan, träningsskolan Tjädern

Norsjö kommun