skoljobb.se

Lärare till grundsärskolans ämnesområden

Regioner
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Lärare till grundsärskolans ämnesområden

Arbetsbeskrivning

Rösjöskolan söker en lärare till grundsärskolan inriktning ämnesområden årskurs F-6 som vill vara med om att få varenda elev att utvecklas och samtidigt bidra till att utveckla pedagogik, didaktik och undervisningsstrategier tillsammans med utvecklingsbenägna och kreativa kollegor. Rösjöskolan är en kommunal F-6 skola som idag har ca 350 elever. Vår grundsärskola består av 8 klasser och vi söker nu dig som vill vara lärare i en av dessa klasser. Vi arbetar med PBS, positivt beteendestöd på skolan och all personal i grundsärskolan får regelbundet handledning av vår beteendeanalytiker.

Kvalifikationer

Erfarenhet av att undervisa elever med funktionsvariation och har goda kunskaper inom specialpedagogik. Erfarenhet av TBA är meriterande. 


Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnesområden. Speciallärare eller specialpedagog inriktning utvecklingsstörning.

Du är en trygg person med en god ledarskapsförmåga, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt. Vi vill att du kan arbeta självständig men också ha en god samarbetsförmåga. Vi vill att du är en van IT-användare då vi använder många digitala verktyg i undervisningen. Alla elever har tillgång till en egen Ipad. Du är en god organisatör och leder arbetet mot verksamhetens mål. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Ett inkluderande förhållningssätt.


Förmågor och färdigheter

Självständighet
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Tydlig
Strukturerad
Helhetssyn

Vi erbjuder

- en arbetsmiljö med en trygg och välkomnande atmosfär

- en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande

- en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande

- pedagogisk lunch

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Lärare till grundsärskolans ämnesområden

Sollentuna kommun