skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Olovslund/Nockebyhovsskolor; 
Våra skolor ligger naturskönt i Bromma. Nockebyhovsskolan är vår lilla annexskola som ligger intill Judarnskogen nära Mälaren. Det är en enparallellig F-3 skola med ca 100 elever. Olovslundsskolan, som är vår huvudskola med drygt 500 elever är en treparallellig F-6 skola. På skolan finns också en grundsärskola. På våra skolor finns ett aktivt pedagogiskt utvecklingsarbete som har lett till genomgående goda kunskapsresultat. I våra skolor upplever eleverna trygghet och studiero. Under de kommande åren utvecklar vi vårt arbete med formativ bedömning och kollegialt lärande. Vi strävar efter att vara en arbetsplats där man trivs, får ansvar och känner att man kan påverka.

Beskrivning

Vi söker en lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i svenska, matematik och no i en åk 6. Vi vill att du är självständig i din lärargärning och värdesätter samarbete med kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna. Meriterande och underlag för urval är tidigare erfarenhet av arbete med årskurserna 4-6 samt goda kunskaper inom digitala och formativa lärprocesser.  

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar undervisning i klass med tillhörande planering, genomförande, dokumentation och uppföljning. I tjänsten ingår även att vara klasslärare i en årskurs 6.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska, matematik och no.Erfarenhet meriterande men inget krav.

Övrig

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    20190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/2982
Kontakt    
Elisabeth Smeds, 08-508 075 53

Lärare till grundskolan, åk 4-6 Sv/Ma/No

Ansök nu

Dela detta jobb