skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. 

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

I Karlskoga och Degerfors kommuner finns en gemensam gymnasieförvaltning.
Vi samarbetar med universiteten i både Karlstad och Örebro, framför allt när det gäller deras lärarutbildningar och lärarstuderande är ett vardagligt inslag i skolverksamheten.

Gymnasiesärskolan är en del av Möckelngymnasiet i Karlskoga. Vi finns i fina lokaler där vi jobbar i samarbete med övriga skolan. Gymnasiesärskolan erbjuder fyra olika utbildningar för elever som avslutat grundsärskolan eller träningsskolan. Inom varje program finns ämnet idrott och hälsa där rörelse och kroppkännedom är viktiga inslag. Idrott och hälsa är en uppskattad och viktig del av elevernas utbildning. Vi behöver även förstärka våra resurser inom matematik och naturkunskap varför vi gärna ser en kombination av dessa ämnen hos dig som sökande till tjänsten.
Inom gymnasiesärskolan strävar vi efter att eleverna ser ett samband mellan olika ämnen varför samarbete med övriga lärare är en naturlig del i vår organisation.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i idrott och hälsa, matematik och naturkunskap. Du bedömer dina elevers framsteg och utmanar dem att komma ännu längre i sin utveckling. Gymnasiesärskolan är en dynamisk verksamhet där behovet av stöd förändras över tid. Undervisningen är högt individanpassad. Du ingår i ett arbetslag men kommer att samverka med andra arbetslag inom verksamheten.

Du kommer att ansvara för undervisning i ämnet idrott och hälsa inom gymnasiesärskolan samt dela ansvaret inom matematik och naturkunskap för gymnasiesärskolan samt särskild utbildning för vuxna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har idrott, matematik och naturvetenskap i kombination eller varianter av detta i din utbildning. Ämnet idrott är dock prioriterat. Lärarlegitimation är ett krav.

Erfarenhet av arbete med ungdomar i behov av särskilt stöd är meriterande. 

Vi ser att du är lyhörd, initiativrik och lösningsfokuserad. Arbetet kräver självständiga beslut och ett eget driv att utveckla och förnya.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-13

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   gymnasiesär

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Sista ansökningsdag
2018-07-07
Arbetsplats
Karlskoga Kommun
Yrkeskategori
Lärare i gymnasiet

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1

Kontaktperson
Jimmy Andersson
Biträdande rektor 0586-61319

Fackliga företrädare
LR, Eje Johansson
070-416 23 76
Lärarförbundet
0586-621 68 lararforbundet@karlskoga.lararforbundet.se

Lärare till gymnasiesärskolan

Företag Karlskoga kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-07

Ansök nu

Dela detta jobb