skoljobb.se

logga

Lärare till Häckebergaskolan F-3

Ansök nu

Lärare till Häckebergaskolan F-3

Barn- och skolförvaltning
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss
Häckebergaskolan i Genarp är en F-3 skola som ligger vid Romeleåsen i en fantastisk natur. Genarp ligger ungefär två mil sydöst om Lund stad och bussförbindelser finns till Lund och Malmö. För anställda på Häckebergaskolan är professionellt samarbete, glädje och helhetstanke i lärandet viktigt. På skolan utgår vi från ett helhetsperspektiv där eleverna möter samma vuxna hela dagen; både i skolan och på fritidshemmet. Vi värdesätter kontinuitet och trygghet för våra elever! På Häckebergaskolan är vi även aktiva i skolutvecklingssatsningen Gröna Skolgårdar som syftar till en långsiktig förbättring av vår skolgård. Vi deltar också i arbetet med Grön Flagg vilket är ett sätt att arbeta med miljöfrågor och strukturera lärandet för hållbar utveckling.

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som lärare i skolår 1-3 kommer du att planera och bedriva undervisning samt göra bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Ämnesansvar och mentorskap kommer att delas tillsammans med annan lärare i arbetslaget. Då tjänsten är en semestertjänst med flygelavtal ingår även visst arbete på fritidshemmet.

Tillsammans med ditt arbetslag strävar ni efter en modern och kreativ undervisning som syftar till att stärka eleverna, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. I arbetet som lärare ingår även samarbete med elevhälsa och vårdnadshavare.

Du kommer delta aktivt i den pedagogiska utvecklingen på Häckebergaskolan.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har grundskollärarexamen för grundskolans tidigare år. En bred behörighet ser vi som meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta som pedagog tidigare ser vi även det som meriterande.

Du som söker har förmågan att se elevers olika behov och möta dem efter sina förutsättningar. Du har förmåga att skapa en trygg och stimulerande lärandemiljö för eleverna. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet.

Du som söker har förmåga till att skapa goda sociala relationer och utgår från en positiv människosyn där elevens starka sidor tas tillvara. Vi tror även att du vill ta en aktiv del i verksamhetens utveckling genom att uppmärksamma utvecklingsbehov och engagera dig i arbetet mot skolans gemensamma mål. 

Vi tillämpar löpande urvalsarbete, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön

Tillträde: 9 augusti 2021 eller enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logga
Lärare till Häckebergaskolan F-3

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen