skoljobb.se

Lärare till Hedvig Eleonora skola

Ansök nu

Lärare till Hedvig Eleonora skola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning
Hedvig Eleonora skola är en välrenommerad skola på centrala Östemalm för årskurserna Fskl-6. Vi ser till elevens hela dag och strävar alltid efter att alla ska kunna tillgodogöra sig utbildningen på lika villkor. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för att nå de högsta resultaten. Vi har höga förväntningar på våra elever och de på oss. Ledorden för vår skola är; trygghet, glädje, gemenskap, samarbete och rättvisa. Vi söker nu en medarbetare med kunskap och vilja att utföra ett arbete som överensstämmer med skolans vision; ”Varje elev som lämnar Hedvig Eleonora skola har hög måluppfyllelse, god självkännedom, gott självförtroende och en god kommunikationsförmåga samt en bibehållen lust att lära och anta nya utmaningar”.                   
 
Läs mer på http://hedvigeleonoraskola.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning
Rollen innebär att vara mentor och lärare i framförallt åk 4 från höstterminen 2018. Du kommer att undervisa i de naturorienterade ämnena och matematik. I dina arbetsuppgifter ingår planering, genomförande, uppföljning och bedömning. Du har ett nära samarbete med skolans andra lärare samt övrig personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 i NO samt annat ämne.  För tjänsten krävs att du är en tydlig ledare som leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt och samarbete skapas. Du är van vid att bedöma och utvärdera olika undervisningsstrategier och att anpassa undervisningen därefter. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för din egen utveckling. Vi vill även att du har förmågan att reflektera systematiskt över det praktiska arbetet och att du gör dina elever delaktiga i planeringarna. Vi är mitt inne i en digitaliseringsprocess så vi ser gärna att du är van att integrera digitala verktyg i din undervisning. 

Som person är du mogen och pedagogisk och kan anpassa din kommunikation efter mottagaren. Du är strukturerad, organiserad och har en god samarbetsförmåga. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-13
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %

Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4271

Kontakt    
Susanne Hamilton, rektor, 0850810806

Facklig företrädare    
Maria Panayatoff, Lärarförbundet, +46736724283
Gunnar Ångström, Lärarnas riksförbund, +46761233377

Sista ansökningsdag    2018-06-27
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare till Hedvig Eleonora skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen