skoljobb.se

Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentret finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskolan, studie-och yrkesvägledning, arbetsmarknadsenheten, allaktivitetshus och näringslivsenhet samlat.

Vuxenutbildningen i Laholm finns inom Kultur- och utvecklingsnämnden. Inom vuxenutbildningen finns grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, gymnasial yrkesutbildning, Lärvux samt utbildning i svenska för invandrare. Vuxenutbildningen levererar även kurser i yrkesämnen till Osbecksgymnasiet

Arbetsuppgifter
Du undervisar i kurser på det Industritekniska programmet på gymnasiet samt på vuxenutbildningen och ansvarar för planering av undervisningen inklusive APL -uppföljning. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans med övrig personal bidrar till att fortsätta utveckla vårt yrkesprogram och öka elevernas möjligheter för snabbare väg till yrkeslivet. Mentorskap ingår.
Undervisningen bedrivs på Campus Laholm, i nyrenoverade, moderna lokaler med modern teknik och utrustning.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en lärarexamen med behörighet att undervisa inom industriteknik med inriktning svets och plåtteknik samt programgemensamma kurser.
Yrkesbakgrund inom det industritekniska området med erfarenhet som arbetsledare eller annat ledarskap exempelvis inom idrott är meriterande.

Du är lösningsfokuserad, har lätt för att ta egna initiativ och vill vara med att utveckla vår framtida organisation. Du skall bidra till det Industritekniska programmets utveckling och har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal. Du är kreativ och har förmåga att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du ska vara tydlig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Bifoga personligt brev, CV och lärarlegitimation.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Ulf Bergström, Rektor 070 - 244 89 22
Annika Larelius, Biträdande Rektor 070 - 339 52 43

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-01-21. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Lärare till Industritekniska programmet, Osbecksgymnasiet, Campus Laholm

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-21

Ansök nu

Dela detta jobb