skoljobb.se

Lärare till introduktionsprogram / nationellt program, matematiki GR/GY

Ansök nu

Lärare till introduktionsprogram / nationellt program, matematiki GR/GY

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till en skola med specialpedagogisk profil Undervisningen inom ESS-gymnasiet bedrivs i trygga och trivsamma lokaler på tre adresser i Stockholm. I Liljeholmen, Vällingby och Münchenbryggeriet bygger vi ett nära samarbete mellan elever, lärare och elevhälsa. ESS-gymnasiet strävar efter att eleverna ska få en gedigen plattform att stå på för att kunna skapa sig ett självständigt liv med fortsatta studier eller arbete. Vi arbetar med anpassningar i lärmiljön för att möta elevers olika behov. Användningen av digitala medel präglar verksamheten då både lärare och elever genomför majoriteten av sitt arbete med hjälp av datorer. Totalt omfattar ESS-gymnasiet sex enheter med sammanlagt ca 300 elever. Drygt 75 personer arbetar inom verksamheten.

Arbetsbeskrivning
Beskrivning av tjänst och kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 9 och gymnasiet i matematik. Du kommer att arbeta på i Münchenbryggeriet med Individuellt alternativ och med Språkintroduktion i Vällingby. Individuellt alternativ och Språkintroduktion är utbildningar som är sökbara för elever som inte har gymnasiebehörighet. Utbildningarna utformas efter elevens enskilda behov och förutsättningar och kan därför variera i tid. Inom ramen för Individuella alternativet och Språkintroduktion ingår även ytterligare motivationshöjande insatser som kan vara till stöd för elevens kunskapsutveckling. Ansvarig skolledare för IA/Språkintroduktion på ESS-gymnasiet är rektor Astrid Kratz.

Kvalifikationer

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Omgående
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4127

Kontakt    
Astrid Kratz, Rektor, 08-508 33 534

Facklig företrädare    
Hans Fransson, LR, 08-508 33 303
Sista ansökningsdag    2018-06-21

Dela detta jobb

Lärare till introduktionsprogram / nationellt program, matematiki GR/GY

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen