skoljobb.se

Lärare till Kämpetorpsskolan

 

Arbetsplatsbeskrivning

Varmt välkommen att söka anställning på vår fina skola! Kämpetorpsskolan är belägen mitt i Älvsjö och har årskurserna F-7. I januari 2020 flyttar vi in i vår nya vackra skola som i förlängningen ska rymma årskurserna F-9. På Kämpetorpsskolan arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i förskoleklass, skola, fritidshem och Klubbverksamhet. Nu söker vi en behörig lärare till vår ena årskurs 3:a. Läs mer på www.kampetorpsskolan.stockholm.se 

Arbetsbeskrivning

Läste du detta och tänkte, det är ju jag! Då är Du den vi söker :)

Vi söker dig som vill arbeta i arbetslag där lärare och fritids bidrar med trygghet, kompetens och helhetsbild kring eleverna. Vi söker dig som legitimerad lärare för åk 1-3. Du ingår i ett arbetslag med två klasser i åk 3 och tillhörande fritids. Till hösten 2020 är det tänkt att du tar emot en årskurs 1:a. Du har erfarenhet att arbeta i de lägre årskurserna och trolla fram nyfikenhet och lust i lärandet. Du är van att jobba kollegialt och ser fördelarna med att jobba nära fritids. I januari kommer vi tillbaka till vår fina utbyggda skola som ligger centralt i Älvsjö. 

Det är meriterande om du har erfarenhet från yrket. Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs. Vi vill att: Du har goda kunskaper i läs- och skrivutveckling, samt undervisning i grundläggande matematik, Du har förmågan att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och bidrar till deras lärande. Du har förmågan att bygga goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har förmågan att arbeta självständigt och ett stort eget driv.

Kvalifikationer

Lärarexamen med kompetens och behörighet att undervisa i åk 1-3 i sv, ma, en, so, no. 

Övrigt

Dela detta jobb

Lärare till Kämpetorpsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen