skoljobb.se

Lärare till klass 1, Skå skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Lärare till klass 1, Skå skola

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

STENHAMRASKOLAN och SKÅ SKOLA är en gemensam enhet med skolverksamhet och fritidsverksamhet för cirka 550 elever från förskoleklass till och med årskurs 9. Skolorna ligger på Färingsö i Stenhamra och Skå, omgivna av fin natur och med goda bussförbindelser. Stenhamraskolan är en F-6 skola med ca 460 elever. Skå skola är en F-3 skola med ca 90 elever. Vi tror på kollegialt lärande och målmedvetna satsningar. Vår vision: Tillsammans lär vi oss för livet! Genom kunskap, kreativitet, delaktighet och trygghet lär du dig för livet. Vår pedagogik är utformad så att du ska känna arbetsglädje och lust att lära. Vi har höga förväntningar och du får utmaningar som leder till motivation och kunskap. Vi är en framgångsrik skola med professionella pedagoger som arbetar med gemensamma metoder och arbetssätt där vi ger alla elever en utmanande undervisning med varje individs behov i fokus. 

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Skå skola är en "bullerbyskola" som ligger fantastiskt naturskönt bredvid Skå kyrka. Omgivningarna är öppna landskap med åkrar, hällar och skog. Skolan har ca 100 elever i åk F-3. Den unika utomhusmiljön lockar till  både lärande och lek.

Skolans personal har tillsammans arbetat fram en väl fungeradnde organisation. Elevhälsan står i fokus och vi ser ett klart samband mellan hälsa och lärande. Vi har tydliga rutiner i vårt elevhälsoarbete.  

Arbetsbeskrivning

I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Vi söker en klasslärare till vår blivande åk 1, där du tillsammans med en förskollärare kommer att ansvara för planering, undervisning och föräldrakontakt. Tjänsten är ett vikariat med trolig förlängning.

Kvalifikationer
För att du ska klara av uppdraget, ser vi gärna att du kan uppfylla följande kvalifikationer:
• är legitimerad F-3 lärare.
• har goda ledaregenskaper och är tydlig med regler och rutiner
• har god samarbetsförmåga 
• har ett lösningsinriktat förhållningsstätt och ett lågaffektivt bemötande, gärna med kunskaperna om   CPS, samarbetsbaserad problemlösning.

Tillträde: 2019-08-12
Omfattning: 80-100%
Anställningsform: Visstid med eventuell förlängning

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Christel Romilsson

Biträdande rektor

08-124 571 03

Malin Krutzen- Bergman

Förstelärare

08-560 240 02

Du ansöker senast 2019-05-27 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Lärare till klass 1, Skå skola

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen