skoljobb.se

Lärare åk 4-6 sökes till knäredsskolan i Laholm, vi söker dig som är legitimerad lärare och som gillar samarbete och kollegialt utbyte.

Arbetsplatsen
Vi är en F-6 skola med ca 130 elever och på skolan arbetar idag runt 20 personer. I undervisningen är vi två vuxna i klassrummet. Vi tror på samarbete, kollegialt utbyte och ingår nu i Skolverkets kurs "Specialpedagogik för lärande" under hela detta läsår. Centrala elevhälsan och skolan har ett nära samarbete och har under ett års tid haft kontinuerliga möten kring materialet "Olika är normen" från SKL. Vi har en fantastisk utemiljö med miljöer som möjliggör många olika aktiviteter. Vi har närhet till både skog och vatten. Vi har en gymnastiksal och en idrottshall, nära till utebadet Flammabadet, bra slinga att gå/springa i samt nära till affärer. Skolan ligger endast 30 min från Halmstad, 20 min från Laholm, 20 min från Markaryd samt 40 min från Ängelholm. Kommunen har en gemensam lärplattform, Vklass för både skola och fritidshem. Som anställd får du även tillgång till en personlig laptop samt friskvårdskort. Årligen kommer det ut en kompetensutvecklingsplan, där du kan välja mellan olika kurser.

Arbetsuppgifter
Undervisning i årskurs 4-6. Du kommer att ingå i ett härligt gäng på skolan, med mycket skratt och högt i tak. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och ha ett delat ansvar. På skolan har du möjlighet att påverka våra utvecklingsmål samt arbetssätt och metoder. Vi vill skapa en skola där alla är en del av utvecklingen, från lågstadium, mellanstadium, fritids till rektor. Våra utvecklingsområden är programmering, integration, inkludering och specialpedagogik.

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 4-6.
Som person är du driven, innovativ och har nära till skratt. Samarbetsförmåga samt att du arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande är andra viktiga egenskaper.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Tillträdesdag
Snarast enligt överenskommelse

Upplysningar
Gisela Berg Rudolfsson 070-320 44 76

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2018-10-28
Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Lärare till Knäredsskolan åk 4-6

Ansök nu

Dela detta jobb