skoljobb.se

Lärare till lågstadiet på Borgmästarskolan

Ansök nu

Lärare till lågstadiet på Borgmästarskolan

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Borgmästarskolan är en F-3 skola och ligger ca 6 km utanför centrum. Skolan har omkring 140 elever och inrymmer förutom skola även fritidshem. Skolan är belägen alldeles intill Luleå älv och erbjuder skolan en rik och omväxlande natur att bedriva undervisning och aktiviteter i.
Vi vill med respekt, glädje och nyfikenhet utveckla lärandet - Nyckeln till framgång. På vår skola arbetar vi med målet att ingen ska känna sig kränkt eller illa behandlad. Arbetet för att uppnå denna vision sker aktivt och fortlöpande i ett nära samarbete mellan personal, elevhälsan, barn och föräldrar.

ARBETSUPPGIFTER
Din tjänst innebär att du:
• Arbetar med planering, undervisning och bedömning i årskurs 1-3 inom ämnena i läroplanen för grundskolan i samarbete med ytterligare pedagoger på skolorna.
• Arbetar i nära dialog med pedagoger i skola och fritidshem samt med elevhälsan.
• Arbetar som mentor med daglig elevkontakt.
• Bidrar till skolans utvecklingsarbeten kring bland annat främjande och förebyggande elevhälsa, språkutvecklande arbetssätt, kollegial samverkan och tillgänglig skola.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation med behörighet i matematik och svenska. Det är meriterande om du är behörig i fler ämnen som undervisas i årskurs 1-3. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi ser det som viktigt att du kan bidra till värdegrundsarbetet på skolan genom ett demokratiskt förhållningssätt och genom att vara en god förebild. Du har förmåga att bygga relationer med och mellan eleverna, kan med tydlighet sätta struktur och ramar för att det ska bli tryggt och att eleverna ska få en god arbetsmiljö. Vidare har du förmåga att få till ett bra samarbete med kollegor, vårdnadshavare men även med andra professioner i och utanför skolan. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Dela detta jobb

Lärare till lågstadiet på Borgmästarskolan

Luleå kommun