skoljobb.se

Om tjänsten
Tävelsås skola är en F3-skola med cirka 80 elever. Skolan ligger vackert beläget vid sjön, cirka 15 kilometer söder om Växjö. På Tävelsås skola får eleverna möjlighet att utveckla sina kunskaper, färdigheter och förmågor för att på bästa sätt ta sig an och möta framtiden. Undervisningens innehåll är stimulerande, varierande och av hög kvalité. Vi tror på varje elevs förmåga till lärande, ställer krav och har positiva och höga förväntningar. Skolan präglas av en trygg, kreativ och engagerande lärandemiljö. Vi jobbar aktivt med värdegrund i olika gruppkonstellationer och har ett nära kollegialt samarbete, exempel gemensamma teman, utedagar och åldersblandade aktiviteter. På vår skola kopplas musiken ihop med olika ämnen. När eleverna börjar årskurs 2 får de möjlighet att spela ukulele. Du kommer att bedriva undervisning på lågstadiet och delar på ansvar och mentorskap i åk1 tillsammans med en lärarkollega. I tjänsten ingår också genomförande av utvecklingssamtal samt övriga föräldrakontakter. Du samarbetar och utvecklar undervisning och lärande tillsammans med kollegorna i arbetslaget.

Din profil
Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten. Du är en person som passar bra in med kompetenta kollegor som har kul på jobbet! Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker först och främst dig som har examen/legitimation att undervisa på lågstadiet. Även sökande med kompetens och undervisningserfarenhet av ämnena kan komma i fråga Körkort och tillgång till bil är en fördel.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Anställningen
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2023-08-14 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster: 1

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 
2023-03-27
Referensnummer: UTBF 2023/77

Kontakt
Christian Bjelk

Enhetschef Interima teamet
Fackliga företrädare
Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Lärare till lågstadiet på Tävelsås skola

Företag Växjö kommun
Regioner
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb