skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Långbrodalsskolan består av två byggnader, en anrik drygt 100 år gammal och en helt ny modern skola med en pedagogisk lärmiljö utifrån dagens krav. Skolan är 3-parallellig F-6 och består av 630 elever och cirka 80 medarbetare. Skolan befinner sig i ett lugnt naturskönt område med centralt läge i Älvsjö. Vi har en god ekonomi, hög personaltäthet och behöriga lärare. Vårt goda rykte och höga måluppfyllelse är ett resultat av pedagogernas engagemang, nyfikenhet och gedigna kunskap. Skolans förstelärare leder det kollegiala lärandet.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är behörig lärare för mellanstadiet. Undervisning i matematik och NO.

Undervisning i årskurs 4. Mentorskap ingår i tjänsten.

I vår skola ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de bästa lärarna. Därför ska våra lärare.

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på elevernas och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera nyfikenhet,, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas i professionen.
Kvalifikationer

Du är behörig lärare med lärarlegitimation. Vi ser att du är van att använda digitala verktyg och är väl förtrogen med att arbeta med extra anpassningar. I din undervisning har du ett tydligt ledarskap och skapar trygghet och struktur. samverkan med kollegor, vårdnadshavare och elever ser du som en självklarhet för att nå uppsatta mål.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2980

Kontakt    
Jan Green, 0761221806
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb