skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Långbrodalsskolan består av två byggnader, en anrik drygt 100 år gammal och en helt ny modern byggnad med en pedagogisk lärmiljö utifrån dagens krav. Skolan är 3-parallellig F-6 och består av 630 elever och cirka 80 medarbetare. Skolan befinner sig i ett lugnt naturskönt område med centralt läge i Älvsjö. Vi har en god ekonomi, hög personaltäthet och behöriga lärare. Vårt goda rykte och höga måluppfyllelse är ett resultat av pedagogernas engagemang, nyfikenhet och gedigna kunskap. Skolans förstelärare leder det kollegiala lärandet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är behörig lärare F-3/1-6. Du kommer att undervisa i åk 2 i matematik och svenska. I vår skola ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de bästa lärarna. Därför ska våra lärare.

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på elevernas och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas i professionen.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare med lärarlegitimation. Vi ser att du är van att använda digitala verktyg och är väl förtrogen med att arbeta med extra anpassningar. I din undervisning har du ett tydligt ledarskap och skapar trygghet och struktur. Samverkan med kollegor, vårdnadshavare och elever ser du som en självklarhet för att nå uppsatta mål.

Övrigt

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-01-08
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Älvsjö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7641
Kontakt
  • Silvana Carinci, 0761221802
Publicerat 2018-12-02
Sista ansökningsdag 2018-12-16
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Lärare till Långbrodalsskolan åk 2

Ansök nu

Dela detta jobb