skoljobb.se

Lärare till liten undervisningsgrupp (CSI)

Ansök nu

Lärare till liten undervisningsgrupp (CSI)

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Pegasus är en liten verksamhet med 14 elevplatser för elever med särskilda behov i årskurs 1-6, tillhörande Bagarmossens skola, en F-9 skola. Pegasus är en av Stockholms stads centrala särskilda undervisningsgrupper (CSI).

Bagarmossens skola ligger intill Nackareservatet med fina möjligheter att vistas i naturen och har en vacker skolgård. Bagarmossens skola utmärks av skickliga pedagoger och en undervisning med hög kvalité.

På Pegasus arbetar tre lärare och fem fritidspersonal/resurspedagoger i nära samarbete. Vi har höga ambitioner och samarbetar för att hålla en hög kvalitet.

Arbetsbeskrivning
En av våra lärare slutar till hösten och vi söker därför dig som vill komplettera  vårt team. Du kommer att undervisa elever i åk 4-6 i Sv, So och Eng. Du kommer att vara mentor för 4-5 elever och i arbetet ingår tät kontakt med vårdnadshavare. På Pegasus arbetar lärare och fritidspersonal/resurspedagoger i nära samarbete och har gemensam handledning.

Kvalifikationer
Vi vill att du är legitimerad lärare i Sv/SO/Eng (och gärna ytterligare ämnen) samt har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov, gärna inom autismspektrat.

Du är tydlig, strukturerad och lugn i ditt ledarskap med ett lågaffektivt bemötande. Du behöver ha en god samarbetsförmåga, men också kunna ta egna initiativ och vara aktiv i utvecklingen av verksamheten. 

Har du också specialpedagogisk utbildning så är det meriterande.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2018-08-13 eller enligt överenskommelse om du inte kan börja vid terminsstart. Vi tillämpar 6 månaders provanställning för lärare som inte redan har en anställning i Stockholms stad. 

Rekrytering sker löpande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-13 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2017/3724

Kontakt    
Fredrik Samuelsson, rektor, 08 508 15 677

Sista ansökningsdag    2018-08-06
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare till liten undervisningsgrupp (CSI)

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen