skoljobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Pegasus är en liten verksamhet med 14 elevplatser för elever med särskilda behov i årskurs 1-6, tillhörande Bagarmossens skola, en F-9 skola. Pegasus är en av Stockholms stads centrala särskilda undervisningsgrupper (CSI).

Bagarmossens skola ligger intill Nackareservatet med fina möjligheter att vistas i naturen och har en vacker skolgård. Bagarmossens skola utmärks av skickliga pedagoger och en undervisning med hög kvalité.

På Pegasus arbetar tre lärare och fem fritidspersonal/resurspedagoger i nära samarbete. Vi har höga ambitioner och samarbetar för att hålla en hög kvalitet.

Arbetsbeskrivning

En av våra lärare slutar till hösten och vi söker därför dig som vill komplettera  vårt team. Du kommer att undervisa elever i åk 4-6 i Sv, So och Eng. Du kommer att vara mentor för 4-5 elever och i arbetet ingår tät kontakt med vårdnadshavare. På Pegasus arbetar lärare och fritidspersonal/resurspedagoger i nära samarbete och har gemensam handledning.

Kvalifikationer

Vi vill att du är legitimerad lärare i Sv/SO/Eng (och gärna ytterligare ämnen) samt har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov, gärna inom autismspektrat.

Du är tydlig, strukturerad och lugn i ditt ledarskap med ett lågaffektivt bemötande. Du behöver ha en god samarbetsförmåga, men också kunna ta egna initiativ och vara aktiv i utvecklingen av verksamheten. 

Har du också specialpedagogisk utbildning så är det meriterande.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2019-08-12 eller enligt överenskommelse om du inte kan börja vid terminsstart. Vi tillämpar 6 månaders provanställning för lärare som inte redan har en anställning i Stockholms stad. 

Rekrytering sker löpande.

Lärare till liten undervisningsgrupp (CSI)

Ansök nu

Dela detta jobb