skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Vinsta grundskola består av två enheter, Östra och Västra och ligger i Vällingby i västra Stockholm. Skolan är en kommunal F-9 skola med ca 1000 elever fördelade med årskurserna F-5 på Östra och 4-9 på Västra. Vi är organisatoriskt indelade i stadier vilka leds av en biträdande rektor. Skolan har en hälsoprofil sedan några år tillbaka, vilken är under ständig utveckling för att på bästa sätt bidra till en ökad måluppfyllelse. Är du en person som är strukturerad, relationsfokuserad och älskar ditt jobb, då är du helt rätt person för oss och vi för dig! Vinsta grundskola är lätt att ta sig till både med bil och kollektivt och ligger nära flera stora grönområden.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en ma/no lärare till en liten undervisningsgrupp för åk 7-9.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i små grupper eller speciallärarkompetens.

Skolan startade det förra läsåret upp en liten undervisningsgrupp där eleverna har alla sina teoretiska ämnen. Alla elever kommer vara inskrivna i sin vanliga stora klass så visst samarbete kring undervisningens upplägg kommer att ske med ansvariga klasslärare.

I lilla gruppen finns det en lärare på 100 procent samt en elevassistent på 100 procent. Ni tre kommer att bilda ett team kring den lilla gruppen.

 På skolan finns en speciallärare och en specialpedagog som på olika sätt kommer stötta dig i ditt arbete. Du kommer samarbete med dessa kring konkret arbete med elever, planering av undervisningen och även bli erbjuden handledning.

 Vi söker en person som har lärarbehörighet, intresse för och gärna erfarenhet kring elever med olika funktionshinder på olika sätt.

 Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen.

Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Läs mer på www.pedagogstockholm.se.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    9 augusti 2019 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/3068

Kontakt    
Caroline Ekstrand, 08 50805605
Facklig företrädare    
Lärarnas riksförbund Annelie Vaino, 08-50805600
Lärarförbundet Eva Holmkvist, 08-50805600
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare till liten undervisningsgrupp Vinsta grundskola Västra

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Dela detta jobb