skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Luleå kommun söker lärare till Lovskola 2019.

Elever som går i grundskolan år 8 och 9 och som inte har nått eller riskerar att inte nå målen i framförallt matematik, svenska, svenska som andraspråk och engelska (även andra ämnen kan komma i fråga) erbjuds att delta i Luleå kommuns Lovskola 2019. I lovskolan ska eleverna ges möjligheter till kompletterande och stärkande utbildning och språk- och kunskapsutveckling i ovan nämnda ämnen.

Syftet med lovskolan är också att skapa bättre förutsättningar för eleverna att klara nästa års studier, att ge eleverna möjligheter till utökad social och språklig interaktion och utveckling samt kunskaper om svenska samhället.

ARBETSUPPGIFTER
Lovskolan pågår under tiden 2018-06-17 2018-06-28. Verksamheten kommer att vara placerad på en skola i centrala Luleå. Eleverna arbetar kl. 08.30-15.30 och äter lunch på skolan eller i närheten av skolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker sammanlagt 4-6 lärare som är behöriga och legitimerade för undervisning i matematik, svenska, svenska som andraspråk eller engelska för årskurserna 1-9. Lärare med legitimation inom grund- och gymnasieskola i andra ämneskombinationer kan komma i fråga. Erfarenhet av undervisning av nyanlända elever och andraspråksinlärning är önskvärt. Du behöver ha arbetat som pedagog tidigare.

Det är viktigt att du står för skolans demokratiska värdegrund och att du kan vara en tydlig ledare i klassrummet. Det är meriterande med språkkunskaper i dari eller andra språk förutom svenska.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Om du erhåller tjänsten måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare till lovskola

Företag Luleå kommun
Regioner
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Dela detta jobb