skoljobb.se

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Vill du arbeta på en skola där vi utmanar varandra och känner arbetsglädje? Vill du arbeta på Rösjöskolan, skolan där vi kan, vill och vågar?

Rösjöskolan söker en lärare till mellanstadiet som vill vara med om att tillsammans med sina kollegor fortsätta vidareutveckla en inkluderande skola med goda utvecklingsmöjligheter för varenda elev. Du har bra möjligheter till kollegialt lärande tillsammans med skolans andra lärare. På Rösjöskolan får du möjligheter att samarbeta såväl med kompetentea medarbetare som i nätverk med andra specialister och även forskare. Om du är intresserad av att själv få utvecklas samtidigt som du bidrar till skolans utveckling så erbjuder Rösjöskolan en unik utvecklingsmiljö.

Kommunikation och språkutveckling är något mycket centralt och högprioriterat på Rösjöskolan. Utbildning i och goda erfarenheter av sva är meriterande för denna tjänst.

Vi tror att du är lyhörd och kreativ och möter varje elev utifrån hens förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt. Vi vill att du är en van IT-användare då vi använder många digitala verktyg i undervisningen. Alla elever har tillgång till en egen ipad/dator. Du är även en god organisatör och leder arbetet mot verksamhetens mål. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för mångfald och inkludering.

Vi söker dig som

- har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 4-6 alt 1-6

- är engagerad och möter varje elev utifrån hens förutsättningar

- är trygg i dig själv och har ett tydligt ledarskap

- är bra på samarbete med både kollegor och föräldrar

- har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder.

Vi erbjuder dig

- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär

- en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande

- en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande

- pedagogisk lunch

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag.

På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, speciallärare, specialpedagog, socialpedagog, motorikpedagog m.m. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning samt på att utveckla elevernas motorik och prosociala förmågor. Det finns active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller ipads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. I närområdet finns egen isbana, skidspår, uteklassrum, konstgräsplan och stora friluftsområden. Vi arbetar med Pax i skolan samt med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning.

Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande

hgKontaktpersoner:
Kennet Fröjd, rektor 
tfn: 08-57922942

Lärare till mellanstadiet

Regioner
Utgår

2018-10-05

Ansök nu

Dela detta jobb