skoljobb.se

Lärare till mellanstadiet

Regioner
Utgår

2019-04-05

Ansök nu

Lärare till mellanstadiet

Gillbo-Gröndalsskolan i Sollentuna söker lärare till mellanstadiet åk 4-6

Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trivsam miljö?

Undervisningen är förlagd vid Gillboskolan i Rotebro, Sollentuna. Vi är en kommunal skola och har i dagsläget ca 185 elever i åk F-2 på Gröndalskolan och åk 3-9 med 415 elever på Gillboskolan. Skolorna ligger i ett etablerat villaområde med naturen inpå knuten och ligger på promenadavstånd, 7-8 minuter från Rotebros pendeltågsstation. Gillboskolan består av ett helt kvarter av fina hus med stora utrymmen för rörelse och lek.

Vårt fokus är att hela tiden förbättra vår verksamhet och skolan har under de senaste åren satsat på digitalisering som ett naturligt inslag i undervisningen och arbetar med modern teknik (1-1), trygghet och tillgängligt lärande samt elevdokumentation. Ambitionen är att bli ännu bättre i arbetet med att skapa goda förutsättningar för våra elever att lära sig så mycket som möjligt och nå goda resultat. Vi har ett tydligt lagarbete som ger möjlighet till samarbete och utveckling samt en delningskultur som bidrar till ett kollegialt lärande - allt för elevens bästa. Hela 97% av vår lärarkår är behöriga och legitimerade. 

Vår lärare som har tjänsten idag kommer att gå till en rektorstjänst till hösten, så vi söker en lärare för undervisning på mellanstadiet. Vi vill att du har svenska, matematik och antingen no eller so i din behörighet. För rätt sökande kan arbetslagsledare bli aktuellt. I tjänsten ingår i alla för yrket förekommande uppgifter så som planering, undervisning, bedömning och uppföljning, samarbete med kollegor samt kontakt med eleverna och deras vårdnadsahavare. I tjänsten ingår även mentorskap. Vi ser gärna att du som söker: Har lärarlegitimation och har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete samt har goda kunskaper kring digitalisering. Du har ett genuint intresse av att möta varje elev utifrån dess behov tycker om att samarbeta med kollegor. Arbetet sker i ett engagerat och kompetent arbetslag som har fokus på elevernas fortsatta framgång i skolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Det är tillsvidaretjänst på 100%

Vill du anta utmaningen att vara med och utveckla undervisningen så att eleverna är förberedda för morgondagens samhälle i en trivsam miljö?

Välkommen med din ansökan!

Vi kommer att hantera rekryteringen på egen hand och undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.

Kontaktpersoner:
Lillin Langebäck 
tfn: +46 08-754 12 51 
mob: +46 08-579 222 05

Dela detta jobb

Lärare till mellanstadiet

Sollentuna kommun