skoljobb.se

Lärare till mellanstadiet Ekensbergsskolan Solna

Företag Solna stad
Regioner
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Lärare till mellanstadiet Ekensbergsskolan Solna

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Om arbetsplatsen
Ekensbergsskolan är en liten välfungerande skola med 380 elever från förskoleklass till och med åk 6. Skolan är mycket trevligt byggd med sin runda huskropp och med klassrum som löper ut från en stor ljushall i mitten. Det gör att det är lätt att se alla barn och vuxna under skoldagen. Berget med sin ekskog, som skolan ligger på, bjuder på en stimulerande utemiljö.

Vad innebär arbetet?
Arbete som mentor och ämneslärare i åk 4 - 6, under vårterminen i åk 4

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är behörig lärare med lärarexamen och lärarlegitimation samt har erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Vi söker en lärare som är behörig lägst tom åk 6 i svenska, engelska och matematik och ytterligare något ämne. Meriterande är behörighet i spanska och/eller hem- och- konsumentkunskap, men även behörighet i andra ämnen kan vara meriterande. Du har god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor. Som pedagog kommer du att delta i ett utvecklingsarbete där kollegialt lärande, bedömning för lärande och digitalisering står i fokus. Vi värderar trygghet, trivsel och lärande högt där alla känner sig sedda och inkluderade.  Därför pågår även en ständig utveckling av värdegrundsarbetet och anpassningar av lärmiljön. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du har ett stort engagemang och vill vara med och utveckla vår skola.

Utvecklas som lärare i Solna stad
Som lärare i Solna stad får du möjlighet att växa tillsammans med pedagoger som är engagerade och har höga förväntningar på elevers möjlighet att utvecklas och lära. Genom undervisning baserad på forskning och erfarenhet är du med och utvecklar goda digitala och analoga lärmiljöer. Du får vara med och utveckla digitaliseringen med fokus på formativ bedömning.

Vi skapar en organisation för att du ska ha möjlighet att lyckas i din roll som lärare i Solna. Du får möjlighet att delta i nätverk och i utbildningar. Dessutom utvecklar Solna stad ett medarbetarutvecklingsprogram.

Mer information och ansökan
Du är varmt välkommen att höra av dig med eventuella frågor till rektor Annette Enbuske, 
tel 08-746 15 81.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde 8 januari eller enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 20 december 2018. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Lärare till mellanstadiet Ekensbergsskolan Solna

Solna stad