skoljobb.se

Lärare till mellanstadiet Torslunda skola

Ansök nu

Lärare till mellanstadiet Torslunda skola

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar som lärare på mellanstadiet och har ett klassläraransvar för årskurs 4, vilket innebär ett helhetsansvar för utbildningen av eleverna i klassen och kontakter med föräldrar.
Du förbereder, planerar, bedriver och utvärderar undervisningen på ett professionellt sätt utifrån styrdokument, evidensbaserad kunskap och aktuell forskning. Du ingår i ett arbetslag med andra pedagoger och vi arbetar tillsammans för att utveckla undervisningen och på det sättet främja elevernas utveckling mot målen. På Torslunda skola arbetar vi också mycket med Hälsa & Lärande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet i mellanstadiet. Särskilt meriterande är det om du har behörighet i svenska, matematik, no, engelska och bild. Du har goda kunskaper om styrdokument såsom skollag och läroplan och har kunskap i att dokumentera lärprocesser. Samarbetsförmåga och god förmåga att kommunicera med elever, föräldrar och kollegor är också viktiga egenskaper.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare till mellanstadiet Torslunda skola

Mörbylånga kommun