skoljobb.se

Lärare till mindre undervisningsgrupp, åk 4-6 sökes till Svartbäcksskolan

Ansök nu

Lärare till mindre undervisningsgrupp, åk 4-6 sökes till Svartbäcksskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Svartbäcksskolan är en F-6 skola med tillhörande grundsärskola med ca 510 elever. Skolan ligger vid Tyresta nationalpark i Haninge kommun med urskogen runt hörnet.

Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla verksamheten genom att vara en attraktiv skola där alla elever får plats och där vi jobbar tillsammans med målet i sikte för att skapa goda kunskapsresultat. Vi arbetar ständigt med kvalitetsutveckling av verksamheten, där höjda resultat, ökad likvärdighet samt tillgänglig lärmiljö står högt på agendan. Vår skolmiljö är kreativ vilket vi på olika sätt synliggör i lärandet.

Vi kan stoltsera med att vi har digitala lösningar för alla klasser på skolan med SmartBoards i alla klassrum och en väl utvecklad digital undervisning. På lågsstadiet använder vi Ipads och Chromebooks och på mellanstadiet arbetar vi mestadels digitalt, då eleverna har egna Chromebooks.

Vi kallar oss för hälsans skola där hela individen står i fokus för lärandet. Vi har förstelärare som tillsammans med skolledningen leder det pedagogiska utvecklingsarbetet genom kollegialt lärandet med fokus på att nå våra gemensamma mål. Vi utgår från samtalsmetoden CPS i vårt arbete med eleverna. CPS är en metod för bland annat konfliktlösning som utgår från förhållningssättet att barn gör rätt om de kan.

Maten i vår skolrestaurang är hemlagad av våra kockar och vi är återkommande nominerade i White guide junior.

Ditt uppdrag

Tillsammans med ytterligare en lärare kommer du ansvara för planering och undervisning samt samordning av en fungerande struktur ihop med både lärarassistenter och klasslärare i ordinarie klasser. Gruppen består av max 10 elever i åk 4-6, samtliga med behov av mindre sammanhang, färre intryck och en lugnare miljö. Du får chans att vara med och bygga upp en helt ny pedagogisk verksamhet från start, naturligtvis med stöttning av skolledning och elevhälsoteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Vi ser gärna att du också innehar speciallärar- eller specialpedagogexamen samt att du har erfarenhet av att ha undervisat i en mindre undervisningsgrupp.

Det här söker vi hos dig

Du är en trygg och tydlig person. Du har förmåga att skapa förtroende hos elever, föräldrar och kollegor samt att anpassa undervisningen efter elevernas behov. Du ser vikten av kollegialt samarbete som en förutsättning för god skolutveckling. Du har god digital kompetens då vi använder oss av IT till det mesta i skolan.

Det här kan vi erbjuda dig

  • Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor.
  • Fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid samt möjlighet till semesterväxling.
  • Friskvårdscheckar, 2000:-/år

Välkommen med din ansökan!

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Lärare till mindre undervisningsgrupp, åk 4-6 sökes till Svartbäcksskolan

Haninge kommun