skoljobb.se

Lärare till nybyggda Nakterhusskolan i Vega

Ansök nu

Lärare till nybyggda Nakterhusskolan i Vega

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Snart öppnar Nakterhusskolan i Vega!

I augusti 2020 öppnar helt nybyggda Nakterhusskolan i Vega!

Vi söker nu en lärare till åk. 1 samt en lärare till åk. 2.

Vill du vara med och bidra till uppbyggnaden av en välfungerande skola där studiero, trygghet och trivsel står i fokus? Där ansvarskultur, sammanhållning och engagemang utgör stöttepelarna och där höga och positiva förväntningar ställs på elever, vårdnadshavare och medarbetare? Bra, då är du varmt välkommen med din ansökan! 

Produktionen av skolbyggnaden pågår för fullt och skolan kommer bl.a. vara utrustad med eget tillagningskök, idrottshall, musiksal, slöjdsalar, bibliotek samt hemkunskapssal.

Nakterhusskolan ligger centralt i Vega med direkt närhet till goda kommunikationer. Pendeltågstationen i Vega ligger ca. 250 meter från skolan.

Nu söker vi dig som vill vara från första början, som vill ges möjlighet att vara med och utforma verksamheten och bygga en väldigt bra skola från grunden!

Arbetsuppgifter

Som lärare på Nakterhusskolan ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning/utvärdering av undervisningen. Du ansvarar för det dagliga arbetet med eleverna och att eleverna når uppsatta mål. Du är mentor för klassens elever och har således löpande kontakt med vårdnadshavare.

I samarbete med skolledning och kollegor tar du ett gemensamt ansvar för alla skolans elever och arbetar för att skapa en god atmosfär och stämning i din klass liksom på skolan i allmänhet.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med bred ämnesbehörighet.

Du är en engagerad, driven och positiv person som hittar kvalificerade lösningar på eventuella utmaningar. Du är strukturerad och samtidigt kreativ. Du förstår vikten av fungerande relationer med elever och deras vårdnadshavare. Du är självgående men värdesätter också betydelsen av att ha goda kollegor i din omgivning, som du gärna samarbetar med.  

 

Intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Lärare till nybyggda Nakterhusskolan i Vega

Haninge kommun