skoljobb.se

Nu söker vi en lärare till Odensvi skola! 

Välkommen till oss i Kolsva skolområde! Vårt skolområde präglas av trivsel, trygghet och goda resultat vilket ger tydligt avtryck i det dagliga arbetet och elevernas och personalens utvärderingar!

Inom området finns två grundskolenheter, Malmaskolan och Odensvi skola, samt fyra fritidshemsavdelningar och Kolsvas ungdomsgård. Skolområdet omfattar ca 650 elever i grundskolan, 200 fritidshemsbarn och ca 100 anställda.
Odensvi skola är en riktig landsbygdsskola, här arbetar fyra lärare och tre fritidspedagoger, med våra 55 elever. Sök gärna efter Odensvi skola på Instagram, för att få en bild av den dagliga verksamheten!

Vi är Sveriges första skolor som är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO-standard!
En annan av våra styrkor är vårt arbete kring elever i behov av särskilt stöd. Vi tar regelbundet emot studiebesök från kommuner och skolor runt om i hela landet, som vill inspireras till fortsatt skolutveckling. Du får del av en fulltalig och väl fungerande Elevhälsa!

Vi söker dig som är legitimerad lärare, för arbete i låg- eller mellanstadiet. Du kommer att vara kontaktlärare för en klass, i åk 1-2 eller 5-6. 
I ditt pedagogiska arbete bygger du goda relationer och samarbetar med andra undervisande lärare, elevhälsa och vårdnadshavare. Du har struktur när du arbetar och är kommunikativ i tal och skrift.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Önskat tillträde för tjänsten: 2019-08-13

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 

Köpings kommun ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i kommuninvånarnas vardag.

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
 
Körkort klass B - Bil. Tillgång till egen bil. 

Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Odensvi skola
73196 KÖPING
  
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-04-30
Ange referens: 63/2019 UN
 
Kontaktpersoner
Rektor Johan Hallberg, 0221-25695
Rektor Gun-Marie Persson, 0221-256 99
Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-25260
Kommunombud Lärarnas Riksförbund ., 0221-25224
 

Lärare till Odensvi skola

Företag Köpings kommun
Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb