skoljobb.se

logo

Lärare till Östra skolan och Götafors skola F-3

Regioner
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Lärare till Östra skolan och Götafors skola F-3

Om arbetsplatsen

Vi söker nu grundskollärare till både Östra skolan och Götafors skola F-3. Som en legobit kommer du att ingå i vårt bygge av verksamheten, tillsammans med andra behöriga och energiska pedagoger. I vårt område har vi ett driv att utvecklas att arbeta tillsammans för elevernas måluppfyllelse. På skolorna har vi ett nära samarbete mellan lärare i skola, förskoleklass och fritidshem. Vi kommer att bli fler elever i vårt skolområde, så nu har du möjlighet att få bli en av pedagogerna i detta drivande kollegium. På Östra skolan är vi ca 180 elever, uppdelade i tre byggnader. Vi finns centralt beläget i Vaggeryd, med närhet till både sporthall och kommunbibliotek. Här arbetar vi utifrån devisen "vi är alla lika olika". Nya Götafors skola står färdig till höstterminens start, belägen i södra delen av samhället. Här får du möjlighet att förvalta och utveckla vår verksamhet i nya lokaler, med ca 200 lever och ca 20 kollegor. Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och lärande under de tidiga skolåren. Du kommer tillsammans med oss att arbeta för en god verksamhet i en trivsam och professionell miljö. I kommunen har vi riktade fortbildningsinsatser med fokus på att utveckla vår undervisning, genom ÄDK, Ämnesdidaktiska Kollegium, i samarbete med Göteborgs Universitet.

Arbetsuppgifter

Din roll blir som klasslärare tillsammans med dina lärarkollegor. Vi söker personal till både Förskoleklass och årskurs 1-3. Vi arbetar främjande och förebyggande för att nå en god måluppfyllelse hos våra elever. Du samarbetar med lärare i skola och fritidshem och med vårt EHT-team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare F-3. Du är en pedagog som har barnens tidiga inlärning och måluppfyllelse i fokus. Som person är du initiativtagande, du skapar engagemang och delaktighet. Din kommunikationsförmåga är god och du har lätt för att samarbeta med elever, kollegor och vårdnadshavare. I enlighet med skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-10

Ersättning

Löneform: Månadslön

Individuell lönesättning tillämpas

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3

3

Arbetstid: Dagtid

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Lärare till Östra skolan och Götafors skola F-3

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen