skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Rutviksskolan är en F-6 skola som ligger mitt i Rutvik, ca 12 km nordväst om Luleå centrum. Skolan omfattar förskoleklass, årskurserna 1-6 samt fritidshem. På skolan arbetar grundskollärare, förskollärare och fritidspedagoger. Under läsåret 2019/2020 har skolan 190 elever. I varje grundskoleklass tjänstgör lärare utifrån sin legitimation. På fritidshemmet är 104 elever inskrivna.

På Rutviksskolan fokuserar vi en god arbetsmiljö för både elever och medarbetare.

Rutviksskolans vision är att alla elever är trygga, känner gemenskap och visar respekt för varandra samt att alla elever får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Detta genom en tydlig struktur och elevinflytande.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med elever i behov av särskilt stöd i årskurserna f-6, du driver och verkar i olika stödjande åtgärder för elever i behov av särskilt stöd.

I tjänsten är du en del av skolans elevhälsoteam. Ditt uppdrag är att i nära samarbete med skolledning, elevhälsoteam och pedagoger driva utveckling av undervisningen med målet att förbättra elevernas måluppfyllelse.

Rollen innebär självständigt arbete så du behöver kunna leda dig själv i ditt uppdrag. Samtidigt behöver du ha god samarbetsförmåga då du arbetar i team och har många interna och externa kontakter.

KVALIFIKATIONER
Du har en lärarexamen med legitimation avsedd för grundskolans tidiga år eller grundskollärarexamen 1-7.

Du är väl förtrogen med skolans styr- och måldokument.

Du har kompetens och gärna erfarenhet av att arbeta med specialpedagogiska insatser.

Du har kännedom om elever inom npf.

Du har kompetens att arbeta med elever som har särskilda behov i sin läs- och skrivutveckling samt matematikutveckling.

Du har lätt att skapa förtroendefulla relationer med lärare, elever och vårdnadshavare. Vi ser att du har god organisationsförmåga och att du är strukturerad.

Du är utvecklingsinriktad och trygg samt har en analytisk ådra och en positiv elevsyn.

Stor vikt läggs vid tidigare erfarenheter och personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare till Rutviksskolan

Ansök nu

Dela detta jobb