skoljobb.se

Lärare till Särskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Ansök nu

Lärare till Särskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun, med sina cirka 12 800 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan. 

Lärare till grundsärskolan

Särskolan i Tanums kommun består av två grupper inom grundsärskolan förlagda till Tanumskolan samt Ekdungeskolan, en träningsskola 1-9.

Tjänstens innehåll
Tjänsten innebär att vara ansvarig lärare för elever som fullgör sin skolplikt inom grundsärskolan. Som undervisande lärare ansvarar du för planering, genomförande och dokumentation av undervisningen. Du ansvarar också för kontakter med vårdnadshavarna till eleverna inom grundsärskolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en lärarlegitimation med behörighet att undervisa i flera ämnen i grundsärskolan. Det innebär att du har en speciallärarexamen med inriktning mot utvecklingsstörning. Du som söker har ett tydligt ledarskap i klassrummet och arbetar för goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare. Vi arbetar i team så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och ser livet som ett ständigt lärande.

Varaktighet och omfattning
Tillsvidare, heltid. Tillträde höstterminen 2019 eller enligt överenskommelse.

Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet ges av
Rektor Ulrika Björnberg, 0525-18395
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 25 augusti 2019.
Urval sker löpande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Dela detta jobb

Lärare till Särskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun