skoljobb.se

Lärare till SFI

Företag Norsjö kommun
Regioner
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Lärare till SFI

Norsjöbygden, en plats som andas framåtanda, drivkraft och utveckling mitt i Västerbottens inland, med närhet till både kust och fjäll. Här bor du familjevänligt, bra och billigt, har tillgång till en rik fritid och bra skolor. Föreningslivet bjuder på ett brett utbud av aktiviteter och här möter du mängder av engagerade eldsjälar. Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Vi brukar skryta om att här har vi världen bästa vardag!

Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden. Verksamhetsområdet utbildning består av flera olika verksamhetsformer, förskola, pedagogisk omsorg, fritidshem, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, gymnasiesärskola, introduktionsprogram och vuxenutbildning. Ledningen för verksamhetsområdet består av verksamhetschef, rektorer och förskolechefer. Här arbetar också strateg, utvecklingsledare och administratörer.

Vi söker dig som vill ta chansen och jobba inom ett spännande område i skolan. Du ges möjlighet att jobba med människor och medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed även trygghet och ökad livskvalité.
Dina arbetsuppgifter: Du är ansvarig för planering, genomförande och utvärdering av undervisning på SFI i Norsjö kommun. Du motiverar och stimulerar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument.

Dina kvalifikationer: I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare och vi sätter stor vikt vid din personliga lämplighet. Du har förmågan att anpassa din undervisning utifrån elevernas förförståelse, bakgrund och behov. Du är som person engagerad, ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete.

Omfattning: 75 %, allmän visstidsanställning med möjligt 100% under förutsättning av erforderliga beslut

Varaktighet: 2019-08-12 t.o.m 2019-12-27 - inskolningsmöjligheter finns med erfaren personal.

Övrigt: Vid ett eventuellt erbjudande om anställning kommer aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister att efterfrågas. Vi eftersträvar i möjligaste mån en jämn könsfördelning på respektive arbetsplats.
Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Mellan åren 2018-2023 har vi en politisk satsning för att öka behörigheten inom verksamhetsområdet. Satsningen innebär bland annat att du som anställs på en tillsvidaretjänst också kan erhålla lönebonus under ett par år, men också att du som flyttar hit kan erhålla flyttbonus.

Dela detta jobb

Lärare till SFI

Norsjö kommun