skoljobb.se

logga

Lärare till sjukhusskolorna i Lund

Ansök nu

Lärare till sjukhusskolorna i Lund

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Sjukhusskolorna i Lund finns på Barn- och ungdomssjukhuset (Skånes universitetssjukhus i Lund) och vid Barn- och ungdomspsykiatrin (Lovisastigen). Sjukhusskolorna undervisar elever som befinner sig på Barn- och ungdomssjukhuset och på Barn- och ungdomspsykiatrin, elever från åk 1 upp till gymnasiet i alla skolformer (grundskola, grundsärskola, specialskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola). Pedagogerna vid de båda verksamheterna bildar tillsammans ett arbetslag.
 

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag som pedagog på sjukhusskolorna arbetar du med undervisning, kartläggning av behov och observationer. På sjukhusskolan vid Bup undervisar du elever som är under utredning eller har pågående behandling inom Region Skåne. Du samarbetar med elevens ordinarie skola, följer deras planering och gör anpassningar utifrån elevens behov. Du har många samarbetspartners som vården, ordinarie skolor, socialtjänsten, habiliteringen och vårdnadshavare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har kompetens inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Det är meriterande om du har specialpedagogisk kompetens som specialpedagog/speciallärare.

Du tar ett stort individuellt ansvar och har god kommunikationsförmåga. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument. Som person är du lösningsfokuserad och flexibel och ditt arbetssätt är resultat- och utvecklingsorienterat. Du har förmågan och ser vikten av att ha ett väl fungerande samarbete inom det lilla arbetslaget. Utifrån evidensbaserad forskning ser vi att du kan utveckla ditt arbete och vi vill att du har en god vana av att arbeta med olika digitala verktyg.

Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2023-08-07

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Referensnummer

2023/298

Kontaktperson(er)

  • Susanne Strand, rektor, 046-3596028

Facklig(a) företrädare

  • Carina Lindquist, Sveriges Lärare, 046-178226

Dela detta jobb

logga
Lärare till sjukhusskolorna i Lund

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen