skoljobb.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker nu lärare till lågstadiet på Södra Vi skola. 

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! 

Ditt nya jobb

På Södra Vi skola har vi ett aktivt elevhälsoteam och likabehandlingsteam som arbetar för en hälsofrämjande skola. Tillsammans är nyckelordet för vår skola! Vi skapar en vi känsla genom gemensamma aktiviter där alla syns och hörs! 

Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på arbetsplatsen. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att elever, vårdnadshavare och kollegor ska trivas och känna sig trygga. 

Profil

• Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa på lågstadiet
• Du är väl insatt i skolans läroplan
• Vi ser gärna att du har erfarenhet

Som person är du lyhörd och har en positiv inställning samt en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande.

På Södra vi skola arbetar vi tillsammans!

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad:   100 %
Tillträde: 180813

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 180729
Ansök snarast då intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord 

Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. 

Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer.

Välkommen med din ansökan

Annemo Grahm

Rektor

Kontaktperson

Lärare till Södra Vi skola

Ansök nu

Dela detta jobb