skoljobb.se

Lärare till Språkintroduktion på Spånga gymnasium

Ansök nu

Lärare till Språkintroduktion på Spånga gymnasium

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
På Spånga gymnasium är frågeställningar kring hållbar framtid och mänskliga rättigheter samt relationen mellan människa och natur självklara utgångspunkter. På skolan finns såväl studieförberedande utbildningar (naturvetenskapsprogrammet) som yrkesutbildningar mot naturbruk samt språkintroduktion och gymnasiesärskola. Skolan har en unik och spektakulär djuranläggning med mer än 1000 djur fördelade på över 100 arter. På skolan bedriver vi just nu ett intensivt utvecklingsarbete som syftar till att utveckla en hållbar skola ur såväl ett elev- som samhällsperspektiv.

Arbetsbeskrivning
Undervisning i Svenska som andra språk och SO (i första hand samhällskunskap och geografi) på språkintroduktion. I tjänsten ingår även mentorskap. På Spånga gymnasium arbetar vi i programarbetslag och du kommer tillsammans med övriga medlemmar i arbetslaget ansvar för gemensam planering och pedagogisk utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer
Utbildad och legitimerad gymnasielärare. Du som söker tjänsten bör ha ett stort engagemang för elevgruppen i fråga. Dokumenterad erfarenhet av arbete på introduktionsprogram är meriterande.

Övrigt
Tjänsten kan eventuellt komma tas i anspråk av övertalig personal inom Stockholms stad.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-20
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Spånga
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5083

Kontakt    
Urban Vikström, 0850841310

Sista ansökningsdag    2018-08-20
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare till Språkintroduktion på Spånga gymnasium

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen