skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
STFG erbjuder modern fordon- och transportutbildning i fräscha lokaler i Kungens Kurva. Skolan växer och i januari i år invigdes nya lokaler. Vi söker nu dig som vill vara med i arbetet med att utbilda framtidens mekaniker. På STFG erbjuds gymnasieutbildning, vuxenutbildning och företagsutbildning. STFG arbetar tillsammans med många av de branschföretag som finns i området.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu två fordonslärare till hösten. En lärare som kan undervisa i lastbil/ bussteknik och en lärare som kan undervisa i personbilsteknik. Du kommer tillsammans med våra nuvarande lärare planera, genomföra och följa upp undervisningen i samtliga årskurser. Du kommer att vara mentor för en klass och ha kontakt med de elevernas APL-platser.

Kvalifikationer
Du ska ha höga förväntningar på elevernas måluppfyllelse, en god pedagogisk insikt, samt vara tydlig och engagerad för att locka fram det bästa hos eleverna. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi söker dig som är behörig lärare inom Fordonsprogrammet, eller dig som är beredd att ta steget och utbilda dig till lärare. Vi vill att du brinner för ditt yrke och för att branschen ska få välutbildade fordonstekniker. Du har god förmåga att planera, strukturera och samarbeta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du delar våra värderingar kring trygghet, utveckling, samarbete och framgång. Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid ett välfungerande samarbete mellan personalen och erbjuder dig även en god möjlighet att påverka ditt arbete. 

Övrigt

Tjänsterna är semestertjänster med flextidsavtal.

Mer information om skolan hittar du på www.stfg.stockholm.se

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2510
Facklig företrädare    
Per Heed, Lärarförbundet, 0850842708

Lärare till Stockholms transport och fordonstekniska gymnasium

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb