skoljobb.se

Lärare till studio åk 5-9 Sjöstadsskolan

Ansök nu

Lärare till studio åk 5-9 Sjöstadsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Sjöstadsskolan - en skola för framtiden. Sjöstadsskolan är en kommunal grundskola (F-9) i Hammarby Sjöstad. Skolan startades hösten 2006 och har förskola, grundskola, grundsärskola och fritidsverksamhet. Det går ca 1000 barn och elever i Sjöstadsskolan. Pedagogerna är utbildade inom sitt område och arbetar för att stödja elevernas kunskapsutveckling och möjlighet att nå goda resultat. Vi arbetar aktivt med elevhälsa och värdegrundarbete. Arbetslagen består av en eller två årskurser och undervisningen bedrivs i flexibla undervisningsgrupper. Vi har en väl utbyggd IT-satsning, med bl a en dator per elever i år 6-9 och iPads till de yngre eleverna. Pedagogerna deltar sedan flera år tillbaka, i systematisk och kollektiv utveckling av undervisning.

Arbetsbeskrivning
Lärare till en flexibel undervisningsgrupp för elever i åk 5-9 som är i behov av en strukturerad undervisning vid längre eller kortare tid, utanför den ordinarie undervisningen. Du ansvarar för undervisningen i samarbete med elevernas mentorer, elevassistent och elevhälsans personal.

Kvalifikationer

  • Du har en lärarutbildning och gärna även en speciallärarutbildning. Du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.
  • Du är van vid att arbeta självständigt i samarbete med andra t.ex. mentorer, elevassistenter och elevhälsopersonal.
  • Du har erfarenhet av att organisera en strukturerad undervisning för elever med behov av en närvarande och relationsskapande pedagog.


Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20180801
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Hammarby Sjöstad
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4185

Kontakt    
Bert Johansson/Biträdande rektor, 0850842514
Sista ansökningsdag    2018-06-25

Dela detta jobb

Lärare till studio åk 5-9 Sjöstadsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen