skoljobb.se

Lärare till undervisningsgrupp till Maria Parkskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Lärare till undervisningsgrupp till Maria Parkskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Maria Parkskolan är en F-9 skola i norra Helsingborg. På skolan går ca 850 elever. Skolan ligger i ett idylliskt och grönt område med stora parkområden intill. Stranden och havet har vi på ett skönt promenadavstånd, likaså den pulserande staden.

I takt med att skolan växer arbetar vi för att skapa små sammanhang för våra elever i den stora skolan. Till hösten-19 kommer åk 6-9 undervisas i vårt nybyggda skolhus.
Hos oss förväntas du som medarbetare vara kreativ och nyfiken. Vi tror på att ta tillvara på den lust och energi som våra barn och elever har. Här kan vi lova dig ett äventyr!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för att bygga upp och skapa en studieverkstad i åk 6-9 för elever som behöver stöd i sin inlärning, har svårt med socialt samspel, språkliga svårigheter eller en diagnos inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Arbetet kommer att innebära att du undervisar elever enskilt eller i grupp i samarbete med resurspersoner. Du kommer att vara en länk mellan ämneslärare och elever som har undervisning i gruppen, samtidigt som du har ett delat mentorskap tillsammans med elevens mentor. Att följa upp och utvärdera elevens kunskaper är för dig en naturlig del i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Du har en bred behörighet i många ämnen, vilket gör att du har lätt för att omsätta lärarnas planeringar och anpassa för varje enskild elev.

Du är legitimerad lärare i ett flertal ämnen.

Du är behörig för undervisning i årskurs 6-9 i flera ämnen.

Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation. Du ser möjligheter och tar dig an de svårigheter som eleverna har. Humor och ett lösningsfokuserat arbetssätt är av största vikt. Du möter varje elev med stort hjärta och utifrån elevens svårigheter har du ett professionellt förhållningssätt mot elev, vårdnadshavare och kollegor.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer.

Du följer aktivt med i forskning och utveckling.

Erfarenhet av att synliggöra kvalitet och likvärdighet, vad som görs, varför och vad det leder till. Genom att planera, följa upp, analysera, dokumentera och utveckla utbildningen skapar och delar du med dig av kunskap om vad som leder till högre måluppfyllelse.

ÖVRIGT
Lärarnas riksförbund:
Telefon: 042-105998

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Vi använder oss av löpande intervjuer och rekrytering. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare till undervisningsgrupp till Maria Parkskolan

Helsingborgs Stad