skoljobb.se

Lärare till utbildning med inriktning kylmontör

Företag Lernia
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Lärare till utbildning med inriktning kylmontör

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss är du med och bidrar till att fler människor får jobb och att arbetsgivare kan stärka sin konkurrenskraft. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa – tillsammans formar vi framtiden!

 Vi söker nu yrkeslärare för ett nytt spännande uppdrag! Är det du?

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Helsingborg söker nu lärare till en kommande arbetsmarknadsutbildning med inriktning kylmontör. I rollen kommer du utbilda deltagarna inom moduler som ingår i yrkesprogrammet VVS- och Fastighet, samt specifika krav inom branschen. Målet med utbildningen är att deltagarna ska få den yrkeskunskap som krävs för att arbeta vidare som kylmontör.

Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras kunskapsmässiga såväl som personliga utveckling. Rollen kräver att du har en god pedagogisk förmåga där du kommer arbeta utifrån ett flexibelt förhållningssätt för att möta deltagarnas individuella behov.

Du kommer tillsammans med ditt arbetslag att arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Du kommer få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet, och vi söker dig som brinner för andras utveckling.

Formell kompetens

Vi söker dig som har branschcertifikat VVS alternativt är diplomerad Kyl- och Värmepumpstekniker. Vi ser gärna att du har flera års yrkeserfarenhet inom aktuellt område och pedagogisk erfarenhet, yrkeslärarlegitimation är starkt meriterande. 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar ett högt tempo. Du är bra på att tänka i nya banor och är ansvarstagande. I rollen kommer du att fungera som mentor för våra elever och arbeta proaktivt för att skapa trivsel och gemenskap.          

Du har förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du som söker tjänsten bör ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Då eleverna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov behöver du arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med elever, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och är bra på att samarbeta.     

Anställningsform

Förutom en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning erbjuder vi marknadsmässiga löner och möjlighet till vidareutveckling. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor så att våra medarbetare fortsätter att trivas och utvecklas hos oss. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka och göra skillnad.

Tillträdesdag

Planerad start våren 2019, under förutsättning att Lernia får tilldelning i aktuell upphandling.

Ansökan och information

Genom att anmäla ditt intresse för denna tjänst godkänner du att vi använder ditt CV i denna upphandling. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta HR Karin Kvellestad Sandberg, mail: karin.kvellestad.sandberg@lernia.se

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

Besök gärna www.lernia.se

Dela detta jobb

Lärare till utbildning med inriktning kylmontör

Lernia