skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Vill du arbeta i en modern, framtidsorienterad skola tillsammans med ett härligt arbetslag och med ett tydligt och målinriktat ledarskap? Vill du vara med och forma, utveckla och påverka våra barn och unga i Vanstaskolan i rollen som grundsärskollärare. Låter detta intressant? Läs mer och sök tjänsten redan idag! 

I Nynäshamn möts stad, landsbygd och hav. Här finns det naturliga och havsnära. Som expansiv skärgårdskommun med drygt 27 000 invånare är vi en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Med en utbyggd motorväg samt pendeltåg innebär det goda kommunikationer med Stockholm. Vi är en del av Stockholm och framtiden. 

Nynäshamns kommun är den största arbetsgivaren med cirka 2000 anställda. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende inom kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. 

Vanstaskolan ligger i Ösmo, cirka en mil norr om Nynäshamn och fem minuter från närmaste pendeltågsstation. Skolan ligger i en mycket vacker natur och med närhet till många fritidsaktiviteter bl.a. Körunda Golfbana och Ösmo simhall. 

Grund och gymnasiesärskolan består av 4 arbetslag två arbetslag i befinner sig i Vanstaskolans lokaler. Det grundsärskolans åk 1-6 och åk 7-9 två arbetlag inkluderade i grundskolans lokaler. En mindre gymnasiesärskola finns i Ösmo beläget i Tallbackaskolan. Det sista och största arbetslaget inom grundsärskolan åk 1-9 är placerade på Idunvägen 1 i centrala Nynäshamn. 
Vi driver ett systematiskt kvalitetsarbete och håller detta läsår på att utveckla elevhälsan och det formativa arbetssättet. Vi arbetar med ett mycket respektfullt och lågaffektivt bemötande av våra elever : Vår vision ” På grund och gymnasiesärskolan arbetar vi med respektfullt bemötande, engagemang och glädje. Vi har fokus på varje elevs kunskapsutveckling. Elevernas framgång = Vårt mål ”
Som lärare på skolan så finns det goda möjligheter att anpassa arbetet för att få en bra balans till privatlivet. Vi har ett tydligt och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av undervisning av elever inom grundsärskola åk 6-9. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med en till kollega där ni tillsammans hjälper varandra. Arbetlaget betår av 2 klasser och tillsammans 10 elever.

Ni ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning. I rollen som lärare motiverar och stimulerar du eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument. Som stöd finns även två elevassistenter knuta till arbetlaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa för särskoleklass åk 6-9. Du har goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet. 
Du har erfarenhet av elevgruppen inom grundsärskolan , har vana i att använda bildstöd, tecken och andra anpassningar som våra elever behöver. Du har ett lågaffektivt förhållningsätt.
Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och har grundläggande IT-kunskaper. 
Som person så har du en god omdömesförmåga och skapar förtroende genom god samarbetsförmåga med både barn, unga och vuxna. 
Erfarenhet är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   ÖSM/2019.76

Lön

Löneform: Månadslön.
Fast månadslön enligt kollektivavtal

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktpersoner
Marie Clemmedsson
Rektor Grund och gymnasiesärskolan 08-520 735 33 
Fackliga representanter nås via kontaktcenter
08-520 680 00 

Lärare till Vansta särskola åk 6-9

Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb