skoljobb.se

Lärare till vård- och omsorgscollege

Företag Norsjö kommun
Regioner
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Lärare till vård- och omsorgscollege

Kom till vackra Norsjö med vår rika natur och våra vidsträckta skogar med ett omfattande sjösystem som inbjuder till fiske, fotvandring, kanotning och friluftscamping. Det finns ett rikt utbud av aktiviteter och upplevelser som ger oss meningsfulla fritidssysselsättningar och rekreation och stimulans för både kropp och själ. Här finns även ett rikt föreningsliv med många olika aktiviteter som passar både gammal som ung. Kommunen har en väl utbyggd skola, särskola, skolbarnomsorg och förskoleverksamhet. Skolverksamheten består även av grundskola/vuxenutbildning samt musikskola. Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

Som anställd hos Norsjö kommun är du en viktig samhällsbyggare. VOC vård- och omsorgsprogrammet ingår i vuxenutbildningen som finns i Norsjö. I arbetet som vård ? och omsorgslärare kommer du att planera och organisera utbildningen för undersköterskor, undervisa samt följa upp och utveckla utbildningen. Du gör det i samarbete med utbildningens ledningsgrupp och aktuell bransch. I rollen ingår också att marknadsföra utbildningen både internt och externt samt att arbeta med ansökningar av nya utbildningsomgångar.

Tillträde 20191202

Det finns möjlighet till inskolning med nuvarande lärare under november månad.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller utbildning inom vård- och omsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Har du dessutom erfarenhet av pedagogik så ser vi det som ett plus. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete. Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och har mycket god organisationsförmåga.

Du är van att sätta upp mål och att arbeta för en god kvalitet i verksamheten. Du har lätt för att anpassa dig till olika situationer och behov. Du kan arbeta självständigt och i arbetslag, du ser arbetslaget som en resurs och du har lätt för att knyta kontakter med både studerande och branschfolk. Du är drivande och positiv till fortlöpande utveckling av vår verksamhet.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan: via HR-supporten

Dela detta jobb

Lärare till vård- och omsorgscollege

Norsjö kommun