skoljobb.se

Lärare till vårt mellanstadium

Regioner
Utgår

2018-06-22

Ansök nu

Lärare till vårt mellanstadium

Vi är en F-9 skola med drygt 900 elever i södra delen av Sollentuna kommun. Skolan firar 90 stolta år i år. Här arbetar mycket kompetenta pedagoger som ständigt utvecklar vår verksamhet till att vara den bästa skolan för varje elev som går här. IT är en naturlig del i undervisningen, för alla åldrar och i alla ämnen.

Nu söker vi en lärare (legitimerad) till vårt magiska mellanstadium!

På mellanstadiet är vi tre-parallelliga och lärarna inom samma årskurs har ett mycket nära samarbete när det gäller planering och undervisning. Du kommer även att ingå i ett arbetslag med lärare som arbetar kring samma elever (ca 5 pers) och en pedagogisk utvecklingsgrupp med lärare och specialpedagoger som arbetar i åk 4-6 (ca 15 pers.). Vi vill att du är behörig i ämnena MA, EN och SO.

På Helenelundsskolan landar du mjukt bland erfarna och utvecklingsintresserade kollegor som gärna hjälper och stöttar när så behövs. Vi ser fram emot att få ännu en fantastisk medarbetare som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och tror att du kommer att trivas bra här hos oss!

Tjänsten är en fast tjänst på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Vi tar endast emot din ansökan via länk.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi undanber oss rekryterings- och annonseringshjälp.

Med vänlig hälsning 

Maria Steene

(Biträdande rektor, åk 1-6)

Dela detta jobb

Lärare till vårt mellanstadium

Sollentuna kommun