skoljobb.se

Lärare-timvikarier till Hjulsta grundskola!

Regioner
Utgår

2018-09-25

Ansök nu

Lärare-timvikarier till Hjulsta grundskola!

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vår skola

Hjulsta grundskola är en 0-9 skola med cirka 400 elever och ligger 50-100 meter från t-banestation på blå linjen. Många elever kommer från olika kulturer, vilket berikar och utvecklar vår vardag. Skolledningen består av rektor, biträdande rektorer och en administrativ chef. Personalstyrkan är på cirka 80 personer varav cirka hälften är lärare. Vi har ett EHT-team bestående av två specialpedagoger, två kuratorer, skolsköterska och skolpsykolog.

Våra elever ska få utveckla sitt bästa jag, med goda kunskaper och förmågor för framtidens arbetsmarknad. Vi som arbetar på Hjulsta grundskola vill göra skillnad, och med stort engagemang och kunskap arbetar vi tillsammans för att nå detta.

Nu sätter vi fart på skolans gemensamma utvecklingsarbete mot högre måluppfyllelse. Några fokusområden är tillgänglig undervisning, digitaliseringen och att utveckla samarbetet mellan skola och arbetsliv. Vi lever i en dynamisk värld och vill att alla som arbetar här är flexibla och har lösningsfokus. Med prestigelöshet och lagarbete går det mesta att lösa, även om det inte alltid blev som man först trodde.

Välkommen till Hjulsta grundskolas spännande resa mot framtiden!

Du som studerar till lärare, är pensionerad eller har tid över av någon annan anledning har nu möjlighet att tillhöra oss och våra underbara elever, på en skola där du kan göra skillnad!

Arbetsbeskrivning

Som timvikarie hos oss kommer du in när det behövs, antingen under planerad frånvaro eller på kort varsel vid sjukdomar. Du är sällan ensam i klassen, då vår organisation oftast är baserad på flera vuxna runt eleverna. Om du får en anställning hos oss har du möjlighet att komma in innan ditt första vikariat för att lära känna personal och elever, allt för att det ska bli en så stabil situation som möjligt.

Kravprofil

Du är flexibel och kan arbeta med olika åldrar.

Du har erfarenhet av undervisning.

Du känner dig trygg att undervisa i flera ämnen och att improvisera.

Du är en tydlig ledare som gillar att skapa relationer med eleverna.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    Vid behov
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5700

Kontakt    
Gabriella Gustafsson bitr. rektor F-6, 0761-241356

Facklig företrädare    
Sarah Kahnberg, LR, 08-50841340

Sista ansökningsdag    2018-09-25
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare-timvikarier till Hjulsta grundskola!

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen