skoljobb.se

Lärare, timvikarier till Område centrum

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2018-08-27

Ansök nu

Lärare, timvikarier till Område centrum

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4100. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg. Antalet månadsanställda uppgår till ca 640.

Norra skolan och Zederslundsskolan är två mångkulturella skolor som är centralt belägna i Motala med närhet till friluftsområde, sjön Vättern samt stadsbibliotek. Båda skolorna tillhör område centrum och där Norra skolan är en F-6 skola med idrott- och hälsoprofil och där Zederslundsskolan är en 7-9 skola.

ARBETSUPPGIFTER
Område centrum som består av Norra skolan, Vätternskolan och Zederslundsskolan söker timvikarier inför läsåret 18/19 för undervisning i förekommande ämnen och övriga förekommande lärararbetsuppgifter i samband med planerade ledigheter och när plötsliga behov uppstår på de båda skolorna.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarutbildning samt lärarlegitimation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat inom skola eller barnomsorg tidigare.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare, timvikarier till Område centrum

Motala kommun