skoljobb.se

Lärare, Torestorpskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2019-09-04

Ansök nu

Lärare, Torestorpskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Välkommen till Torestorpskolan
Vi är en skola i utkanten av Marks kommun. Vi har nära till naturen och allt vad den erbjuder, något som vi verkligen utnyttjar i det utomhuspedagogiska arbete vi bedriver. Vi har också sedan länge en satsning på Ipad, ett verktyg som ger alla elever en stor möjlighet till utveckling. Vårt arbete baseras även på ett arbetssätt med ledorden ansvar, samarbete, reflektion, kreativitet och kommunikation.
Vi arbetar mot att våra elever skall utveckla ett dynamiskt mindset för att nå så långt de kan i sin utveckling. Det gör vi med hjälp kooperativt lärande och utmanande undervisning. Vår undervisning är ofta ämnesintegrerad i olika teman.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en behörig lärare som har behörighet att arbeta som klasslärare i årskurs 1-6. Under läsåret 2019-2020 kommer du att ingå i 4-6:ans arbetslag och i samarbete med övriga i arbetslaget kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet enligt läroplanen. Beroende på behörighet kan tjänsten formas utifrån det. Behörighet i idrott, matematik och/eller so är meriterande.

KVALIFIKATIONER
Din profil
Vi vill att:
• Du är prestigelös, ödmjuk och har ambition och drivkraft
• Du tar reda på sådant du inte vet och är lösningsfokuserad.
• Du vågar pröva nytt, är inte rädd för att misslyckas
• Du hanterar feedback väl och vill utvecklas
• Du har ett relationellt arbetssätt gentemot eleverna

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Lärare, Torestorpskolan

Marks kommun