skoljobb.se

Lärare trä-/ metallslöjd och musiklärare

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Lärare trä-/ metallslöjd och musiklärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Romaskolan är en grundskola med verksamhet för elever i år F- 9. Skolan ligger bara dryga milen från Visby med närhet till naturen och har ca 300 elever. 

Vänge skola ligger ca 1 mil från Roma och har en skola med ca 55 elever från år F- 6. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i ämnet trä och metallslöjd i årskurs 3-9 på Romaskolan samt musik i årskurs 1-6 på Romaskolan och i Vänge skola. 
Du samplanerar och bedömer med andra lärare som också har ämnet slöjd och musik och jobbar för att tillsammans utveckla ämnena. Mentorskap ingår i årskurs 7-9.

Kvalifikationer

Du som söker är behörig och har legitimation i ämnena slöjd och musik. Vi söker en utvecklingsinriktad och engagerad medarbetare som är bra på att skapa relationer med elever och vårdnadshavare. Du har förmåga att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan i team med övriga kollegor. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Viktoria Norberg
    Rektor
    0498-204102
  • Robert Edfeldt
    Bitr. rektor
    0498-204129

Dela detta jobb

Lärare trä-/ metallslöjd och musiklärare

Region Gotland