skoljobb.se

Lärare trä- och metallslöjd

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2020-07-26

Ansök nu

Lärare trä- och metallslöjd

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Solbergaskolan är en arbetsplats med ca 690 elever och ca 90 medarbetare. På skolan finns grundskola 4-9, en samundervisningsklass 7-9 och särskilda undervisningsgruppen tal- och språkklass 4-9. Skolan är lokalintegrerad med särskolan och ett samarbete finns.

Vi vill genom tydlig struktur, kollegialt samarbete och gemensamt ansvar skapa en bra studiemiljö för alla. Vi bedriver skolutveckling för att ständigt utvecklas till en skola som ligger i framkant, med fokus på trygghet, trivsel och högre måluppfyllelse. Engagerade lärare med rätt behörighet och ett gott arbetsklimat bidrar till en arbetsplats där du blir en i laget.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i ämnet trä -och metallslöjd för årskurs 3-9. I ditt uppdrag så samplanerar och bedömer du tillsammans med andra andra lärare som också har ämnet slöjd och tillsammans med kollegorna utvecklar ni ämnet på skolan.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker är behörig och har lärarlegitimation, dock inget krav.

Vi söker en utvecklingsinriktad och engagerad medarbetare som är bra på att skapa relationer med elever och vårdnadshavare. Du har förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesövergripande i team med övriga kollegor. I tjänsten ingår mentorskap tillsammans med en lärarkollega.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Arbetsplats
Solbergaskolan, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Varaktighet
2020-08-12 tom 2021-02-26
Antal tjänster
1
Kontakt
Kerstin Andersson
Rektor Solbergaskolan
0498-269708
Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A962360
Sista ansökningsdatum
2020-07-26

Dela detta jobb

Lärare trä- och metallslöjd

Region Gotland