skoljobb.se

Lärare trä- och metallslöjd

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Lärare trä- och metallslöjd

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Romaskolan är en grundskola med elever från F- 9. Romaskolan ligger ca 1 mil från Visby med bra kommunikationer. Skolan har ca 300 elever. 

Du undervisar även ca 50% på Foleskolan som ligger mitt emellan tätorterna Visby och Slite.

Arbetsuppgifter

Du undervisar i ämnet trä- och metallslöjd främst årskurs 3-6. Du samplanerar och bedömer med andra lärare som också har ämnet slöjd och tillsammans med kollegor utvecklar ämnet på skolan. 
Du kommer att arbeta både på Romaskolan och Fole/stenkyrka skolområde. Du ingår i ett arbetslag och ev. mentorskap kan komma att ingå.

Kvalifikationer

Du som söker är behörig och har legitimation. Vi söker en utveklingsinriktad och engagerad medarbetare som är bra på att skapa relationer med elever och vårdnadshavare. Du har förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan i arbetslag och med övriga kollegor. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Viktoria Norberg
    Rektor
    0498-204102
  • Robert Edfeldt
    Bitr. rektor
    0498-204129

Dela detta jobb

Lärare trä- och metallslöjd

Region Gotland