skoljobb.se

Lärare tyska

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-03

Ansök nu

Lärare tyska

Lärare tyska

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Sudrets rektorsområde omfattar fem skolor. Högbyskolan är en av dem och ligger i Hemse. Det är en F-9-skola med ca 320 elever. Till vårt högstadium får vi elever från hela Sudret. Eleverna läser moderna språk från år 6 och det är inom ämnet tyska som vi nu har en ledig tjänst.

Arbetsuppgifter

Du ska undervisa i ämnet tyska för åk 8 och åk 9 med allt vad det innebär av förarbete, undervisning, bedömning, dokumentation, planering. du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans arbetar för att våra elever på skolan ska nå så många och höga mål som möjligt.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har lärarutbildning eller annan pedagogisk utbildning och besitter goda kunskaper i tyska. Dina kunskaper i tyska, samt din personlighet har stor betydelse och är av stor vikt i vår verksamhet. Välkommen att söka om du är nyfiken på att undervisa i tyska.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Information

Anställning

 • Arbetsplats
  Högby skolområde, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
 • Anställningsform
  Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning
  Deltid, syssgrad 40%
 • Varaktighet
  Tillträde snarast. Varaktighet tom 2019-06-14 med ev möjlighet till förlängning
 • Antal tjänster
  1

Kontakt

 • Vicky Lindeborg
  Rektor
  0498-204958

Ansökan

 • Arbetsgivarens referensnummer
  A840310
 • Sista ansökningsdatum
  2019-02-03

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår. 

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. 

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva 

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Dela detta jobb

Lärare tyska

Region Gotland